İYİ Parti'li Polat Zencirci, Sedat Peker'e gönderme yaparak Kur'an ayetiyle dalga geçti!

İYİ Parti Aydın Söke İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Polat Zencirci, çektiği videolarla Türkiye'yi hedef alan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e gönderme yaparak Kur'an-ı Kerim ayetleriyle alay etti. İYİ Parti'li ismin skandal paylaşımına tepki yağmasının ardından Zencirci apar topar sildi.

İyi Partili Polat Zencirci, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in paylaşımları üzerinden Kur'an-ı Kerim ayetleriyle alay etti. Skandal paylaşıma tepki yağdı

Genel Başkanlığını Meral Akşener'in yaptığı İYİ Parti'nin Söke İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Polat Zencirci'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük tepki çekti

Zencirci sosyal medya hesabı üzerinden "Şüphesiz ki uyanasınız diye Peker'i gönderdik. Youtube Suresi 8. Ayet" ifadeleriyle skandala imza attı.

İYİ Parti'li Polat Zencirci, Sedat Peker'e gönderme yaparak Kur'an ayetiyle dalga geçti!

SKANDAL PAYLAŞIMA TEPKİ YAĞDI

Vatandaşlar duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Zencirci'ye bir tepki de AK Parti Aydın İl Tanıtım Medya Başkanı Erol Arıkan'dan geldi.

Arıkan, "İnsanlık onuru ile bağdaşmayan, içinde saygıyı ve de ahlakı barındırmayan bir harekettir. Bilinmelidir ki yüce dinimiz İslâm; insana, onun inanç ve düşüncelerine, dinî değerlere ve kutsallara saygıyı esas alır. Çünkü insana saygı, Allah'a saygının gereğidir. Dinî değerlere, kutsallara, peygamberlere ve müminlere saygısızlık etmek, bunları alaya almak, insan onuruna ve haysiyetine yakışmayan bir davranıştır." ifadelerini kullandı.

"İYİ PARTİLİ YETKİLİLERİN TUTUMLARINI MERAK EDİYORUM"

Arıkan, "Belirtmeliyim ki; biz, merhamet ve adalet sahibi yüce Allah'ın adının baş harfini küçük harfle yazarken bile rahatsızlık duyup düzeltiyorken, Allah'ın ayeti ile dalga geçmek şuursuzluktan, inançsızlıktan ve de karakter fukaralığından başka bir şey değildir. Ayetlerde yüce Allah, müminlere seslenerek dinî değerleri alaya alanları dost ve sırdaş edinmemelerini, ilâhî emir ve yasaklara riayet etmek suretiyle, Allah'a karşı gelmekten sakınmalarını emretmektedir. Bu sebeple böyle bir tavrın karşısında İyi Partili yetkililerin, dini değerlerimizi aşağılayan bir paylaşımla gündem konusu olan Polat Zencirci hakkında tavırlarının ve de tutumlarının ne olacağı tarafımızca merak konusudur. Bu duygu düşüncelerle İYİ Partili Polat Zencirci'yi yapmış olduğu paylaşımdan dolayı kınıyorum. Özür dilemeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

TEPKİLER GELİNCE SİLDİ

Zencirci yaptığı skandal paylaşıma gelen tepkilerin ardından apar topar sildi.

İYİ Parti'li Polat Zencirci, Sedat Peker'e gönderme yaparak Kur'an ayetiyle dalga geçti! ile ilgili etiketler İYİ Parti Sedat Peker Kur'an polat zencirci şuç örgütü kuran ayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.