'İYİ Parti beni tehdit ediyor'

Kendisi hakkında verilen ihraç kararının mahkeme tarafından reddedilmesinin ardından açıklama yapan İYİ Parti Milletvekili Ümit Özdağ, 'Yargı taraflı davrandı, müdahale var' iddialarına ilişkin, ''Yargının hızlı çalışması söz konusu, taraflı olması değil. Zaten 30 gün içerisinde karar vermesi gerekiyordu, 28'inci günde verdi.'' ifadelerini kullandı. İYİ Parti'ye sert sözlerle yüklenen vekil, ''Beni tehdit ediyorlar'' dedi.

Partisinin İstanbul İl Başkanı hakkında 'FETÖ'cü' iddiasında bulunan ve bu gelişmenin ardından partiden ihraç edilen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, dün mahkemenin verdiği 'ret' kararıyla partisine geri döndü.

Bu gelişme üzerine 'Adelet yerini buldu' açıklaması yapan Özdağ, bugün kameralar karşısına geçti.

''YARGIYA MÜDAHALE YOK''

Özdağ, 'Yargı taraflı davrandı, müdahale var' iddialarına ilişkin, ''Burada yargının hızlı çalışması söz konusudur. Taraflılık yok. Zaten tüzüğe göre 30 gün içinde karar vermesi gerekiyor. 28'inci günde karar açıklandı'' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın babasına ve kendisine sosyal medya üzerinden küfürler savuran bir kişiyi koordinatör olarak atadığını vurgulayan Özdağ, ''Bu atamanın tek nedeni babama küfreden bir şerefsiz olması'' dedi.

''İYİ PARTİ BENİ TEHDİT EDİYOR''

İYİ Parti'nin kendisini basın yoluyla tehdit ettiğini belirten Özdağ, ''Muğla'ya gidersen gereken yapılacak diye haber gönderiyorlar. Muğla teşkilatından 45 kişiyi ziyarete gideceğim için istifaya zorladılar.'' şeklinde konuştu.

''HDP KANDİL'İN VE ÖCALAN'IN YAPILANMASI, KAPATILSIN''

Yaptığı açıklamada, HDP'nin kapatılması tartışmalarına da değinen İYİ Parti'li vekil, ''HDP bir siyasi parti değildir. HDP ve öncüleri bir terör örgütüyle emir komuta zincirinde olan, Kandil'in ve Öcalan'ın talimatlarını hayata geçiren bir yapılanmadır. HDP Türkiye düşmanı bir yapıdır. Türkiye, zor bir durumda kaldığında HDP kadroları ülkeyi sırtından vuracaktır. HDP kapatılmalıdır.'' dedi.

CHP'YE: SİZİN ALDIĞINIZ OYUN YARISINI BiZ 7 AYDA ALDIK

CHP'li Ülgür Gökhan'ın, ''İYİ Parti'nin varlığı CHP sayesindedir'' sözlerine de sert çıkan Özdağ, "CHP, İYİ Parti'nin kurucusu da, koruyucusu da olamaz. CHP'nin onlarca yılda aldığı oyun yarısını biz kurulduktan 7 ay sonra aldık." dedi.

 

'İYİ Parti beni tehdit ediyor' ile ilgili etiketler Ümit Özdağ İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.