İYİ Partili Mehmet Aslan'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan iğrenç paylaşım

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret paylaşımlarına İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Aslan da dahil oldu. Aslan, Twitter'daki paylaşımında Erdoğan'a beddua etti.

Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yapılmış, Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyursunda bulunmuştu.

Bu gelişmeler olurken, Twitter'da "Recep Tayyip Erdoğan" ve "ölmüş" başlıkları altında bazı kullanıcılar tarafından yapılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret paylaşımlarına İYİ Parti GİK üyesi Mehmet Aslan'ın da katıldığı görüldü.

Aslan, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben, "Kırdığın kalplerin, aldığın ahların, girdiğin günahların, söndürdüğün ocakların, yıktığın yuvaların, aldığın canların, yediğin haramların, hesabını dinle kandırdığın bu millete vermeden, Allah senin canını almasın!" bedduasında bulundu.

İYİ Partili Aslan'ın nefret dolu mesajı sosyal medyada tepki çekti.

 

İYİ Partili Mehmet Aslan'dan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan iğrenç paylaşım ile ilgili etiketler Mehmet Aslan İYİ Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beddua
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.