İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan'dan tepki çeken paylaşım

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan'ın lüks bir otelde şampanya açtırması ve bunu sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekti.

Daha önce evinde verdiği partide erkek dansöz oynatması ve siren sistemli bir araçla emniyet şeridinden hızla gittiği görüntüleri ile gündeme gelen İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan, paylaştığı son videoyla yine tepki çekti.

ŞAMPANYA AÇTIRDI

Belek'teki lüks bir otelde 5 bin TL'lik odada kalan Dilara, şampanya patlatarak Instagram hesabından paylaştı.

Görüntülere sosyal medyadan tepki veren vatandaşlar, Lütfü Türkkan'ı hedef alarak "Bu adamın ülkücü olduğuna inanan var mı?", "Millet aç diyen Lütfü Türkkan'ın kızına iyi bakın" yorumunda bulundu.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan'dan tepki çeken paylaşım - Resim : 2

YASALARI ÇİĞNEMİŞTİ!

Dilara Türkkan emniyet şeridinden siren sistemli bir araçla hızla gittiği ve trafiği ihlal ettiği görüntülerini Instagram hesabından yayınlamıştı. Dikkat çeken görüntüye arkadaşlarını etiketleyen Türkkan'ın hızla bir yere yetişmek için babasının forsunu kullanarak emniyet şeridini kullandığı değerlendirildi.

YILBAŞI PARTİSİNDE ERKEK DANSÖZ OYNATTI

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babasının Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sarıkla gelmesini eleştiren İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın modacı kızı Dilara Türkkan, Çengelköy'deki evinde yılbaşı partisi vermişti.

Dilara Türkkan'ın Instagram hesabından naklen yayınladığı parti, partideki farklı kişiler tarafından da yayınlanmıştı.

Partide kadın kılığına girmiş bir erkeğin dans etmesi dikkat çekmiş, görüntüler kısa sürede sosyal medyayı sallamıştı.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın kızı Dilara Türkkan'dan tepki çeken paylaşım ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan otel dilara türkkan şampanya belek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.