İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın fabrikası mühürlendi...

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın orman arazisine kurulduğu iddia edilen fabrikasında mühürleme işlemi başlatıldı. Mühürlenen bölümün önümüzdeki günlerde yıkılacağı belirtildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan'ın AK Parti milletvekillerine yönelik açıklamalarına cevap verdi.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın fabrikası mühürlendi...

Radiye Sezer Katırcıoğlu toplantıda, Türkkan’a ait çiftlik ve fabrikanın orman arazisi üzerine kurulduğunu iddia etti. Katırcıoğlu, konu ile ilgili kendisine çeşitli belgelerin ulaştığını belirterek ''Bunu, inanın benimle beraber hem Kocaeli hem de ülke kamuoyu öğrenmek isteyecek. Biliyorsunuz bu milletvekilinin ve iş adamının Kocaeli Dilovası'nda fabrikaları ve çiftlikleri var. Soruyorum belgelerle birlikte, Bay Lütfü Türkkan. Türkkan Yağ Anonim Şirketi, 126 bin metrekare orman arazisi üzerinde mi değil mi? İkinci sorum, belgemle birlikte Bay Lütfü Türkkan, Türkkan Çiftliği TOKİ arazisi üzerinde mi değil mi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın fabrikası mühürlendi... - Resim : 2

Katırcıoğlu, Türkkan'dan bu soruları cevaplamasını beklediklerini ifade ederek, ayrıca ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerinin bu işin takipçisi olacağını belirtti.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın fabrikası mühürlendi... - Resim : 3

Katırcıoğlu’nun açıklamalarının ardından belirtilen fabrikaya giden Gebze Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı. Ekipler tarafından mühürlenen kısımda ilerleyen günlerde yıkım işlemi başlatılacağı öğrenildi.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın fabrikası mühürlendi... ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan Fabrika yıkım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.