İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'dan şehit yakınına küfür!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde büyük bir rezalet yaşandı.. Akşener'i protesto eden bir şehit yakınının yanına yaklaşan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan önce şahsın boynuna sarıldı, sonrasında da küfür etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl'de esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle kente gelen Akşener, Genç Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Saat kulesi önünde halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen Akşener, sorun ve taleplerini dinlediği esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

AKŞENER'E PROTESTO GERİLİMİ

Akşener'in esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti'nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirdi. Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, boynuna sarılarak bir süre dinlediği bu kişiye küfretti.

Polis ekiplerine Türkkan'ın kendisine "Senin bacını s*kerim" dediğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'dan şehit yakınına küfür! ile ilgili etiketler Lütfü Türkkan küfür İYİ Parti Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.