İYİ Parti'li Lütfü Türkkan kendisini eleştiren vatandaşa küfür etti

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya üzerinden kendisine eleştiride bulunan bir vatandaşa özel mesaj yoluyla küfür etti. Türkkan, ağır söyleminin ardından genci engelledi.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan, sosyal medya üzerinden kendisine 'Çakma Ülkücü' diyen kullanıcıya hakaret dolu bir mesaj gönderdi.

Twitter hesabından Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerinin de yer aldığı Malazgirt Zaferi ile ilgili bir paylaşımda bulunan Lütfü Türkkan'a, bir Twitter kullanıcısı 'Çakma Ülkücü' diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan kendisini eleştiren vatandaşa küfür etti

''GERÇEK BABANIN KİM OLDUĞUNU ÖĞREN SEN''

Gelen bu yanıta özel mesajla hakaret dolu bir yanıt veren Lütfü Türkkan, "Y*vşAK trol, DNA testi yaptır, gerçek babanın kim olduğunu öğren önce sen" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan kendisini eleştiren vatandaşa küfür etti - Resim : 2

Lütfü Türkkan'a bu mesajı sonrası sosyal medyada #ÇakmaÜlkücü etiketi altında birçok tepki geldi.

 

İYİ Parti'li Lütfü Türkkan kendisini eleştiren vatandaşa küfür etti ile ilgili etiketler İYİ Parti Ülkücü Lütfü Türkkan Twitter Sosyal Medya hakaret küfür çakma ülkücü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.