İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis'te!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın küfrüne maruz kalan Şehit ağabeyi Tahir Gürmen, Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis'e ulaştı

Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e sinkaflı küfür eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkında açılan fezleke ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

FEZLEKE TBMM'YE ULAŞTI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türkkan'ın dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle hazırlanan Adalet Bakanlığı'na gönderilmişti. 

Dün Adalet Bakanlığı'na gönderilen fezleke bugün ise TBMM'ye ulaştı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Partili Lütfü Türkkan, Bingöl'de kendilerini HDP ile iş birliği yapmakla eleştiren bir vatandaşın üzerine yürümüş, boynunu ve çenesini sıktıktan sonra kulağına, 'Senin bacını...' şeklinde küfür etmişti. Türkkan, önce bu görüntüleri reddetmiş, daha sonra ise itiraf ederek Akşener'den özür dilemişti. Şehidin ailesinden özür dilemeyen Türkkan'a tepkiler çığ gibi büyürken, Türkkan'ın partinden istifa etmesi istenmişti. İYİ Parti'ye de Türkkan'ı ihraç etme çağrısı yapılmıştı.

Türkkan, Grup Başkanvekilliği görevinden Akşener'in isteği ile ayrılırkeni partide vekil olarak kalmayı sürdürmüştü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Grup Başkanvekilliğinden istifayı yeterli bulmuş, şehidin ailesini provokasyo yapmak ile suçlamıştı.

İYİ Partili Lütfü Türkkan hakkındaki fezleke Meclis'te! ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan TBMM Meclis fezleke
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.