İYİ Parti'li ismin IMF iddiasına Bakan Nebati'den cevap geldi: "Ya konuyu bilmiyorsunuz ya da bilip çarpıtıyorsunuz"

Fatih Altaylı'nın programına katılan İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Türkiye'nin IMF'den 6.5 milyar dolar borç aldığını iddia etti. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Yılmaz'a yönelik "Ya konuyu bilmiyorsunuz ya da bilip çarpıtıyorsunuz. İki durum da sizin adınıza üzücü" paylaşımını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, Fatih Altaylı'nın programına konuk oldu. Yılmaz, burada yaptığı açıklamalarda Türkiye’nin IMF’den 6.5 milyar dolar borç aldığını iddia etmişti. 

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati de bu iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Nebati açıklamasında, "Ya konuyu bilmiyorsunuz ya da bilip çarpıtıyorsunuz. İki durum da sizin adınıza üzücü" paylaşımını yaptı.

İşte Bakan Nebati'nin IMF açıklaması: 

Sayın @ProfBilgeYilmaz, dün katıldığınız bir yayında Türkiye’nin IMF’den 6.5 milyar dolar borç aldığını iddia etmişsiniz. Ya konuyu bilmiyorsunuz ya da bilip çarpıtıyorsunuz. İki durum da sizin adınıza üzücü. pic.twitter.com/kYkENd8U6N

— Dr.Nureddin NEBATİ🇹🇷 (@NureddinNebati) August 9, 2022

 

 

İYİ Parti'li ismin IMF iddiasına Bakan Nebati'den cevap geldi: "Ya konuyu bilmiyorsunuz ya da bilip çarpıtıyorsunuz"

İYİ Parti'li ismin IMF iddiasına Bakan Nebati'den cevap geldi: "Ya konuyu bilmiyorsunuz ya da bilip çarpıtıyorsunuz" ile ilgili etiketler borç IMF İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz nureddin nebati
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.