İYİ Parti'li isim hakkında soruşturma başlatıldı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Nedim Şener'i sosyal medya üzerinden tehdit eden İYİ Parti'li Murat Köse hakkında soruşturma başlattı.

Köse geçtiğimiz günlerde Şener'i tehdit ederek '' Bak Nedim” Biz, sopayla insanların kafasını gözünü patlatmayı tasvip etmiyoruz. Lakin bu yöndemi savunanlardan çok küçük bir kısım da olsa, bizim partiye gelenler oldu. Tamamı öne tarafta kalmış değil yani. Yarın öbür gün, kolunu bacağını kırıp eline verirler. Uyarmadı deme!” şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

Soruşturma haberini Şener sosyal medya hesabından duyurdu. Şener şu ifadeleri kullandı;

''İstanbul Cımhuriyet Başsavcılığı, “İP’ diye kısaltma yaptım diye kol bacak kurmakla tehdit eden İP İstanbul Yönetim Kurulu üyesi Murat Köse hakkında basında çıkan haberler üzerine ‘tehditten’ re’sen soruşturma açmış, ne kadar ipsiz varsa ortaya dökülmüş:))''

İYİ Parti'li isim hakkında soruşturma başlatıldı!

İYİ Parti'li isim hakkında soruşturma başlatıldı! ile ilgili etiketler İYİ Parti Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.