İYİ Partili Furkan Kamalak'tan çirkin saldırı!

İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi avukat Furkan Kamalak, sosyal medya üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu. Aynı zamanda Mustafa Kamalak'ın oğlu olan şahsiyet kısa sürede yüzlerce tepki aldı.

Milli Görüş Lideri merhum Necmettin Erbakan'ın sağ kolu ve Saadet Partisi eski genel başkanı Mustafa Kamalak'ın oğlu İYİ Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi avukat Furkan Kamalak sosyal medya üzerinden iğrenç ifadeler kullandı.

İYİ Parti Lideri Meral Akşenir'in bir çarşı pazar fotoğrafını paylaşan Furkan Kamalak, "Bırakın, Ak İt kafalar salyalarıyla saldırsın... Halkın lideri @meral_aksener" diye bir tweet attı. Tweet'e kısa sürede yüzlerce tepki yağdı.

İYİ Partili Furkan Kamalak'tan çirkin saldırı!

 

İşte o tepkilerden bazıları:

@Furkank1 ve @meral_aksener adlı kullanıcılara yanıt olarak Tam da ittifakınıza uygun üslubunuz....

***

Yok yok yinede edebimizi adabımızı bozmayalım oo i ve t yakışmamış Lider edeple adapla hep cvp veriyor çünkü

***

Oha yuh diyorum.

***

Baba ve oğul ibretlik haller. Erbakan hocayı şimdi daha iyi anlıyorum. Etrafındaki tarlayı sürmüşler ondan sonrada çakalların elinde heba etmisler.

***

Şanı Yüce Allah(cc) size fırsat vermesin...

***

Seçim zamanı @iyiparti kapıma gelince bu twiti göstericem

İYİ Partili Furkan Kamalak'tan çirkin saldırı! ile ilgili etiketler avukat mustafa kamalak oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.