İYİ Parti'li Dervişoğlu ile CHP'li Tuncay Özkan birbirine girdi!

Mahmut Övür: İP'in grup başkanvekillerinden Müsavat Dervişoğlu'nun salona korumalarıyla girmesiyle başladı ve tam bir ağız dalaşına dönüştü!

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi genel başkanları 28 Şubat'ta "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem" çalışmasının kamuoyuna sundu. Toplantı Ukrayna krizinin gölgesinde kalsa da zirvede yaşanan skandalların yankıları devam ediyor.

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, siyaset kulislerinde yer alan bir iddiaya köşesinde yer verdi. İddiaya göre, 6'li zirvede İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile CHP Milletvekili Tuncay Özkan arasında koruma tartışması yaşandı. 

Dervişoğlu'nun Özkan'a "Sen kimsin? Sen benim muhatabım değilsin, defol git..." dediği iddia edildi.

Övür bugünkü köşe yazısında yaşananları şöyle özetledi;

"Medyaya ilk CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun basın danışmanının, bir basın mensubunu tehdidi yansıdı.

Olayı bizzat yaşayan gazeteci Deniz Zeyrek anlattı: "Ne yazık ki altılı zirvede, istemeden bir CHP'li danışmanla muhatap olmak zorunda kaldım ve bu durumdan duyduğum rahatsızlığı kendisine yansıttım. Aman Allah'ım, beyefendi tam bir kabadayı çıktı.

'Sen kimsin' diye bağırmalar, yanında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir koruması olduğu halde arkamdan gelip üstüme yürümeler... Sanırsınız korumayla bir olup beni oracıkta dövecekler. Cürete bak!"

Zeyrek'e saldıran koruma aslında ses şirketinin sahibi Nafer'in korumaları.

Siyaset kulislerine yansıyan ikinci olay daha da vahimdi. Olay, İP'in grup başkanvekillerinden Müsavat Dervişoğlu'nun salona korumalarıyla girmesiyle başladı ve tam bir ağız dalaşına dönüştü. İzleyenlerin anlattığına göre bu kargaşaya Kılıçdaroğlu'nun medya danışmanı Tuncay Özkan müdahale edince İP'li Dervişoğlu'nun tepkisi çok sert oldu:

"Sen kimsin? Sen benim muhatabım değilsin, defol git..."

Bu fotoğrafta yer alan aktörlerin yarın hükümet olduklarını, Türkiye'nin Suriye, Doğu Akdeniz ve Ukrayna siyasetini yönettiklerini düşünün. Güven veriyorlar mı?"

YAZININ TAMAMI İÇİN...

 

İYİ Parti'li Dervişoğlu ile CHP'li Tuncay Özkan birbirine girdi! ile ilgili etiketler Tuncay Özkan müsavat dervişoğlu Mahmut Övür köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.