İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'ya saldırı

Siyaset sahnesinde bugün yeni bir provokasyon hayata geçirildi... İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu Halk TV binası önünde darp edildi! Saldırı sonrası Kavuncu'nun yakın çalışma arkadaşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan gelen "gelecek" mesajı ise oldukça dikkat çekiciydi...

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, Halk TV stüdyolarında katıldığı bir programdan ayrıldığı sırada yumruklu saldırı gerçekleştirildi.

Saldırıya ilk tepki gösteren isimlerden birisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu.

İmamoğlu, "İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya, yönelik yapılan saldırıyı kınıyorum. Sorumlular bir an önce yakalanmalı ve yargı önüne çıkarılmalıdır" dedi.

CHP'li Eren Erdem ise "İYİ Parti İstanbul İl başkanı Sn. Buğra Kavuncu’ya, katıldığı bir TV programı çıkışında gerçekleştirilen provokatif saldırıyı lanetliyor, Kavuncu’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Siyaseti, gerilim ve sokak şiddeti arasına sıkıştıran kirli dili lanetliyorum…" mesajını paylaştı.

PROVOKATİF SALDIRIDA "GELECEK" ARAYIŞI!

Diğer yandan muhalefetin İYİ Parti'li Kavuncu'nun maruz kaldığı provokatif saldırıdan "gelecek" inşa etme çabası da dikkat çekti.

Kavuncu'nun yakın çalışma arkadaşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu saldırının arından paylaştığı "geçmiş olsun" mesajında "gelecek" vurgusu yaptı.

Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı;

"İyi Parti İstanbul İl Başkanı, çok kıymetli mevkidaşım Buğra Kavuncu’ya yapılan saldırı da öncesinde yapılmış diğer saldırılar gibi kabul edilemez.

Saldıranlardan ziyade saldırtan anlayıştan hesap soracağız!

Sevgili Başkanım geçmiş değil gelecek olsun."

 

 

İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'ya saldırı ile ilgili etiketler Buğra Kavuncu İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.