İYİ Partili başkan halka sordu: Hangi partiye geçeyim?

Samsun'da 31 Mart yerel seçimlerinden önce MHP'den aday gösterilmeyince İYİ Parti'ye geçerek İlkadım ilçesinin belediye başkanı olan Necattin Demirtaş'ın, hangi partiye geçmesi için anket yaptırdığı ortaya çıktı.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın ilçesinde "Hangi partiye geçeyim?" diye anket yaptırdığı ortaya çıktı.

MHP'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

2009-2014 yılları arasında MHP’den İlkadım ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan Necattin Demirtaş, 31 Mart seçimleri öncesinde yine partisinden aday olmak istedi.

Ancak Cumhur İttifakı ilçede AK Parti adayını destekleyeceğini açıklayınca, Demirtaş, MHP’den istifa ederek İYİ Parti'ye geçip Millet İttifakı’nın adayı olarak seçimlere katıldı.

Sözcü Gazetesinden İsmail Akduman'ın haberine göre, seçimleri kazanarak belediyeyi AK Parti'den devralan Demirtaş’ın geçen ocak ayında parti değiştirmesi konusunda anket yaptırdığı iddia edildi.

“HANGİ PARTİYE GEÇMELİ?”

Başkan Demirtaş, bir anket şirketi aracılığıyla ilçedeki vatandaşlara, “Demirtaş seçildiği İYİ Parti ile mi devam etmeli?” sorusunu sordurdu. Ardında da bu soruya “Hayır” diyenlere “Hangi partiyle devam etmeli?” şeklinde ikinci soru yöneltildi. Seçenekler arasında ise AK Parti ve MHP’den başka bir partinin olmaması dikkat çekti.

İYİ Partili başkan halka sordu: Hangi partiye geçeyim? ile ilgili etiketler Samsun MHP İYİ Parti Necattin Demirtaş ilkadım belediye başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.