İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun sosyal medya hesabından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i takip etmeyi sürdürmesi dikkat çekti. Eniştesinin FETÖ'den arananlar listesinde olduğu belirlenen Türkoğlu'nun kız kardeşinin de sosyal medyada FETÖ propagandası yaptığı ortaya çıktı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin ve teşkilatının FETÖ ile bir alakasını bulunmadığını iddia etse de dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Ümit Özdağ'ın İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmesinin ardından bir gelişme de Bursa İl Başkanlığı cephesinde meydana geldi.

TERÖRİST BAŞI GÜLEN İLE ZEKERİYA ÖZ'Ü TAKİP EDİYOR

İYİ Parti’nin Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'i ve firari FETÖ'cü Zekeriya Öz'ü sosyal medyadan takip ettiği ortaya çıktı.

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı

ÖZDAĞ 'KRİPTO FETÖ'CÜLER VAR' DEMİŞTİ

Twitter’da 7 bin takipçisi bulunan Türkoğlu'nun, teröristbaşı Gülen'i takip etmesi, Ümit Özdağ'ın 'Partide kripto FETÖ'cüler var' iddiasını akıllara getirdi.

ENİŞTESİ ARANIYOR

Öte yandan Türkoğlu'nun eniştesi Süleyman Bahçeci'nin FETÖ üyeliğinden terörden arananlar listesinde yeşil kategoride yer aldığı da ortaya çıkmıştı.

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı - Resim : 2

KIZ KARDEŞİ FETÖ SEVDALISI

Konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'nun kız kardeşi Pınar Türkoğlu’nun FETÖ’yü öven paylaşımları da dikkat çekti.

İşte Selçuk Türkoğlu'nun kız kardeşinin FETÖ ile ilgili o paylaşımları:

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı - Resim : 3

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı - Resim : 4

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı - Resim : 5

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı - Resim : 6

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı - Resim : 7

İYİ Parti'li başkan FETÖ'yü takibi bırakamadı ile ilgili etiketler İYİ Parti FETÖ Fetullah Gülen Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.