İYİ Parti'li Bahadır Erdem'den ilan-ı aşk

Türkiye dün gece PKK tarafından katledilen 13 sivilin acısını yaşarken İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in attığı bir tweet tepki çekti. Terör örgütünü lanetleyen bir paylaşımda bulunmayan Erdem, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla eşine ilan-ı aşk etti.

Terör örgütü PKK'nın sözde üs bölgesi Gara'ya 10 Şubat'ta başlatılan harekat sona erdi.

Harekatta 48 terörist etkisiz hale getirilirken, bir mağarada tutulan 13 sivil ise hain terör örgütü tarafından öldürüldü.

Türkiye 13 sivil vatandaşına ağlarlen, terör örgütü PKK'ya da lanetler okundu. Pek çok siyasi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tepkisini dile getirdi.

İYİ PARTİ'Lİ ERDEM'DEN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIM

Şehitlerin acısı sürerken, İYİ Parti Adalet ve Hukuk Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem'in yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

14 Şubat Sevgililer Günü'nü Twitter'dan yayınladığı bir mesajla kutlayan Erdem, "Aşk, sevdiğini senden çok kimsenin sevemeyecegine, sevdiğinden çok kimsenin de seni sevip, koruyamayacağına olan inançla yaşamaktır. Aşk, aldığın her nefesi, her gülüşü, her bir damla yaşı, sevdiğinle paylaşmaktır. Aşk, hayattaki oyun arkadaşını 17'lik yarini bulmaktır." dedi.

Erdem'e tepki gösteren vatandaşlardan biri "13 can gitti haberiniz vardır umarım. Vatanlarına bayraklarına duydukları aşk için memleket icin şehit oldular..." ifadesini kullandı.

Diğer bir vatandaş ise şunları söyledi:

"Bahadır erdem 3 askerimiz şehit 13 sivil insanımızı katlettiler haberiniz varmı birşey dedinizde biz mi görmedik"

İYİ Parti'li Bahadır Erdem'den ilan-ı aşk

İYİ Parti'li Bahadır Erdem'den ilan-ı aşk ile ilgili etiketler İYİ Parti Şehit Sevgililer Günü Bahadır Erdem Gara
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.