İYİ Parti'li Ayketin Kara'dan korona partisi

Aydın'a bağlı İncirliova ilçesinin İYİ Parti'li Belediye Başkanı Ayketin Kara, koronavirüs salgını tedbirlerini hiçe sayarak doğum günü partisi düzenledi. Sosyal medya üzerinden canlı yayın yapılan partide konukların fazla alkol alması sonucu bir deveyi öptüğü anlar da yer alıyor. İşte detaylar...

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın 54'üncü yaş günü bir deve çiftliğinde düzenlenen doğum günü partisiyle kutlandı.  

KORONAVİRÜS KISITLAMALARINI UMURSAMADILAR

Aydın'da arkadaşları ile buluşan İYİ Parti'li Başkan, arkadaşlarıyla birlikte koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaları hiçe saydı. 

Sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu saatlerde gerçekleşen ve maske, sosyal mesafe tedbirlerinin umursanmadığı parti bir de sosyal medya üzerinden canlı yayınlandı. 

Söz konusu canlı yayında develerin de yer alması bir hayli şaşkınlık yarattı.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNDE DEVEYE ÖPÜCÜK

Deve çiftliğinde kurulan masada toplanan kalabalık, canlı müzikle eğlendi. Gecede alkolün de etkisiyle kendinden geçen bazı konuklar, uzun süre develeri öptü.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından vatandaşlar İYİ Parti'li Başkan Kara'ya ve arkadaşlarına sert tepki gösterdi. 

(İHA)

 İYİ Parti'li Ayketin Kara'dan korona partisi - Resim : 3

 

İYİ Parti'li Ayketin Kara'dan korona partisi - Resim : 4

İYİ Parti'li Ayketin Kara'dan korona partisi ile ilgili etiketler İYİ Parti Belediye Başkanı Aydın İncirliova Doğum günü Parti deve Aytekin Kara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.