İYİ Parti'li Ali Kıdık bu yalan haberleri hangi amaçla yayıyor?

2 yıla yakın süredir sosyal ve ekonomik hayata büyük darbeler vuran koronavirüs pandemi sürecinde nihayet sona yaklaşılıyor... Normalleşme adımları ile birlikte büyük bir sıçrama yapması beklenen milli havayolu şirketi Türk Hava Yolları ise bazı çevreler tarafından hedef tahtasına oturtulmak isteniyor... Peki bu operasyonları kim yönetiyor, amaçları ne? İşte o saldırıların perde arkası....

Koronavirüs pandemisi dünya genelinde hızla devam eden aşılama kampanyaları ile birlikte duraklama dönemine girdi.

Bu çerçevede Türkiye başta olmak üzere dünya genelinde peş peşe normalleşme adımları atılmaya başlandı ve hayat Covid-19 krizi öncesi günlere hızla dönmeye başladı.

Hayatın normale dönmesi ile birlikte ulaşım ihtiyacı ve ertelenen seyahat planları da yeniden hayata geçirildi.

Dünyanın öncü hava yolu şirketlerinden Türk Hava Yolları da pandemi süreci öncesi döneme hızla yaklaşmaya başladı ve uçuş sayılarını artırdı.

Ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin bu önemli milli markasının, pandemi sonrası yapması beklenen büyük sıçramaya engel olmak isteyenler de var.

Bu odaklar hem yurt dışında, hem de yurt içinde yürüttükleri faaliyetlerle dikkat çekiyor.

PKK'NIN HEDEFİNDE THY VAR!

Son olarak geçtiğimiz gün terör örgütü PKK üyeleri Fransa'daki Charles de Gaulle Havaalanı'nda Türkiye ve THY karşıtı gösteri düzenledi!

PKK'lılar havaalanı içerisinde, ellerine örgüt bayrakları ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri ile THY'ye "boykot" çağrısı yaptı.

"BÜFECİ ALİ" NEYİN PEŞİNDE?

THY'ye PKK ile eşzamanlı bir saldırı da yurt içinden geldi! PKK'nın hedefindeki milli havayolu şirketine İYİ Parti'nin İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık yalan ve iftiralar ile saldırdı.

İsmi daha önce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde encümen kararı ile izin belgesi olmaksızın Merter Metro İstasyonu yanına kurulan kaçak büfesi ile gündeme gelen Kıdık, sahibi olduğu Airport Haber isimli internet sitesi üzerinden THY'yi hedef aldı.

Medya dünyasında sahibi olduğu siteyi çıkarları uğruna "sopa" olarak kullanması ile bilinen "Büfeci Ali" lakaplı Ali Kıdık eski bir havaalanı muhabiri.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Havaalanı Muhabirleri Derneğinden de bu tür "akçeli" işleri nedeniyle atılmış bir gazeteci!

Kıdık'ın havacılık sektöründeki bozuk sicili göz önüne alındığında THY'ye saldırı niteliğindeki haberleri hangi amaçla yaptığına dair de soru işaretleri oluşuyor.

Bu girişimler son dönemde rüşvet ve şantaj iddialarıyla gündeme gelen gazetecileri hatırlattı.

İYİ Parti'li Ali Kıdık bu yalan haberleri hangi amaçla yayıyor? ile ilgili etiketler İYİ Parti Koronavirüs Türk Hava Yolları ali kıdık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.