İYİ Partili Ali Demiray koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi

İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu üyesi ve eski Adana İl Başkanı Yardımcısı Ali Demiray, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İYİ Parti Kurucu Yönetim Kurulu üyesi ve eski Adana İl Başkanı Yardımcısı Ali Demiray, yaklaşık 18 gündür mücadele ettiği koronavirüse yenik düştü.

Demiray'ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini belirten İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, “Adana İYİ Parti Kurucu İl Divan Kurulu üyemiz, İl Delegemiz Ali Demiray koronavirüs sebebi ile Hakk'a yürümüştür. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun, inşallah. Ailesi ve tüm camiamıza baş sağlığı diliyorum” açıklamasında bulundu.

PLAZMA BAĞIŞI ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun da dahil birçok partili, Covid-19 nedeniyle hastanede tedavi gören Ali Demiray için 23 Ağustos'ta sosyal medya hesaplarından plazma bağışı çağrısında bulunmuştu.

İYİ Partili Ali Demiray koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler İYİ Parti vefat ali demiray
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.