İYİ Parti'li Ahmet Çelik’in şok mesajları ortalığı karıştırdı!

Abdulkadir Selvi: Ahmet Çelik’in çok ağır eleştirileri var. “İYİ Parti küsurat partisi değil” diyor. İYİ Parti içinde CHP’nin kendilerine yeterince değer vermediğini düşünen bir damar var.

Millet İttifakı'nın ortaklarından İYİ Parti'nin İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, CHP'li belediyelere yönelik "CHP'li belediyeler ve başkanları Millet İttifakı çatısı altında ittifak ortakları İYİ Parti'nin oyları ile seçildiklerini unutmuş görünmektedirler" ifadelerini kullanmıştı.

Çelik, ses getiren o açıklamaları hakkında Yeniçağ Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu, "İYİ Parti, CHP ile ittifak kurmaya mecbur değildir" dedi.

İYİ Parti'li vekilin çok konuşulan bu sözlerinin Ankara kulislerindeki yankılarını bugün okurları ile paylaşan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "İYİ Parti içinde CHP’nin kendilerine yeterince değer vermediğini düşünen bir damar var. Çelik onları temsil ediyor. " diye yazdı.

Selvi yazısında şu ifadeleri kullandı;

"YENİ Çağ gazetesinin sahibi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in açıklamaları muhalefet cephesine bomba gibi düştü.

Ahmet Çelik daha önce de CHP’li belediyelerin İYİ Parti oylarıyla seçildikleri çıkışını yapmıştı. Ama “İYİ Parti, CHP ile ittifak yapmaya mecbur değil” şeklindeki açıklaması sarsıcı oldu.

Tam da Kılıçdaroğlu’nun,”Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer” sözlerine İYİ Parti’nin etkili isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu’nun tepki gösterdiği bir döneme denk geldi.

MİLLET İTTİFAKI DAĞILIYOR MU?

Bu durum, ‘Millet İttifakı dağılıyor mu?’ sorusuna yol açtı.

Ahmet Çelik’in çok ağır eleştirileri var. “İYİ Parti küsurat partisi değil” diyor. İYİ Parti içinde CHP’nin kendilerine yeterince değer vermediğini düşünen bir damar var. Çelik onları temsil ediyor. Ama bu, partinin resmi görüşüdür diyemeyiz. Ama CHP bu uyarıyı dikkate almalı. Çünkü Meral Akşener’in çabalarına rağmen İYİ Parti’de testi doluyor. Taştığında yarın çok geç olabilir."

YAZININ TAMAMI İÇİN...

 

İYİ Parti'li Ahmet Çelik’in şok mesajları ortalığı karıştırdı! ile ilgili etiketler İYİ Parti Millet İttifakı CHP Abdulkadir Selvi Ahmet Çelik köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.