İYİ Parti'den teşkilatlara görevden alma talimatı!

İYİ Parti Genel Başkanı Yardımcısı Koray Aydın'ın seçim sonrası istifa ve görevden almalara yönelik olarak teşkilatlara talimat gönderdiği ortaya çıktı. "Teşkilatlarımızda gerekli revizyon ve güçlendirme adımları cesaretle atılacaktır" denen talimatta, il ve ilçelerden kendi inisiyatifleri ile hareket etmemeleri istendi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından İYİ Parti teşkilatlarına gönderilen bir yazı dikkat çekti.

Oda TV'nin haberine göre 81 il başkanlığına gönderilen, "Teşkilat revizyon çalışmaları" konulu yazıda, gelen raporların hızla değerlendirilmeye alınacağı belirtildi. 24 Haziran seçimlerinde, İYİ Parti'nin her şeye rağmen başarılı olduğu ifade edilen yazıda, "Teşkilatlarımızda gerekli revizyon ve güçlendirme adımları cesaretle atılacaktır" diye belirtildi.

Başkanlıklara gönderilen yazıda, önemli bir dönemden geçildiği vurgulanırken, "Hal böyle iken İYİ Parti Genel Merkezinin bilgisi, talebi ve onayının dışında, il ve ilçe teşkilatlarımızın kendi inisiyatifleriyle istifa, görevden alma veya ihraç gibi bir tasarrufta bulunmaları bu aşamada partimize büyük zarar verecektir. Bu tür tasarruflara kesinlikle tevessül edilmemelidir" diye ifade edildi.

İşte Koray Aydın imzalı o yazı:

İYİ Parti'den teşkilatlara görevden alma talimatı!

İYİ Parti'den teşkilatlara görevden alma talimatı! ile ilgili etiketler İYİ Parti koray aydın görevden alma teşkilatlara talimat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.