İYİ Parti'den önlüklü Andımız protestosu

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı, Andımız'ın kaldırılmasını protesto etti. Siyah önlük giyen partililer, kent meydanında toplanıp Andımız okudu. Partililerden bazılarının boynuna silgi astığı da görüldü. O fotoğraflar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kastamonu’da İYİ partililer Danıştay’ın kararına tepki olarak siyah öğrenci önlüğü giyerek Nasrullah Meydanı’nda Andımız’ı okudu.

SİLGİ TAKAN BİLE OLDU

Andımızı okuma eylemine İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Mehmet Çıvgın ile partililer katıldı. Hep bir ağızdan coşkuyla okunan Andımız’ı okuyan bazı partililerin boynuna silgi bile astığı görüldü.

İYİ Parti'den önlüklü Andımız protestosu

Meydanda toplanan partililere hitaben konuşan İl Başkanı Mehmet Çıvgın, "Türk milletini sahipsiz mi sanıyorsunuz. Yüzyıllar önce Anadolu’yu yurt tutmuş, bu topraklarda zulmün yerine hakkı, hürriyeti ve adaleti getirmiş atalarımıza, kurtuluş mücadelesinde işgal altındaki yurdumuzu bizlere tekrar emanet eden şehit ve gazilerimize ve hatta bu vatana bir söz niteliğinde olan, çocuklarımıza vatan sevgisini aşılayan andımızdan rahatsız oldunuz. Olun, ama şunu bilin ki biz de artık sizden rahatsızız, bu millet de artık sizden rahatsız. Türk Milletinin sinir uçlarıyla oynanmaz. Andımıza karşı olanlarla Anayasamızın ilk 4 maddesine karşı olanlar aynıdır. Bayrağımız, toprağımız, İstiklal Marşımız, cumhuriyetimizle sorunu olanlarla ve bunlara sessiz kalanlarla asla işimiz olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır." dedi.

İYİ Parti'den önlüklü Andımız protestosu - Resim : 2

İYİ Parti'den önlüklü Andımız protestosu ile ilgili etiketler Kastamonu İYİ Parti protesto andımız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.