İYİ Parti'den HDP'ye yeşil ışık! "Kan dökmeye tövbe etmekse biz varız"

İYİ Parti'den HDP'ye yeşil ışık geldi. İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız" ifadelerini kullandı.

6'lı masa üyelerinden CHP'nin ardından şimdi de İYİ Parti'de HDP ile temaslar başladı. Son olarak bugün Diyarbakır İl Kongresi'nde konuşan Meral Akşener yaptığı konuşmada çözüm süreci vaadinde bulundu.

Akşener "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız. Biz konuşan Türkiye'den yanayız" ifadelerini kullanarak HDP'ye mesaj gönderdi.

HDP'YE SELAM DURDU

Akşener'in bu sözleri büyük tepki çekerken AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Akşener için "HDP'ye selam durdu" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den HDP'ye yeşil ışık! "Kan dökmeye tövbe etmekse biz varız"

Özalan "Meral Akşener, Diyarbakır'da HDP'ye selam durdu ve "Mesele silahlara veda ve kan dökmeye tövbe etmekse biz varız." dedi. Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mi silah bıraktıracaksınız? Haddinizi bilin! Meral Akşener'in gerçek yüzünü herkes görsün." dedi.

İYİ Parti'den HDP'ye yeşil ışık! "Kan dökmeye tövbe etmekse biz varız" ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.