İyi Parti'den Ak Parti'nin düzenlemesine 'Evet' sinyali!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, yıllar önce 6 yaşında evlendirilen kız çocuğuna yapılan istismarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gabar Dağı’nda petrol müjdesini, İYİ Parti’nin 6’lı masadan ayrılacağı ile Kemal Kılıçdaroğlu-Ekrem İmamoğlu arasında iplerin kopma noktasına geldiği iddialarını konuştu.

‘’KILIÇDAROĞLU BUNU SADECE SİYASİ ÇIKAR İÇİN YAPIYOR’

Ceyhun Bozkurt, ‘’Bu bir istismardır, olayın izahı yok. Bu süreç zincir gibi ilerlemeli, bir daha kimse böyle bir şeye cesaret edemesin. Korksunlar. Bu bir rezalettir! LGBT boyutunda son dönemde çocuklar üzerinden ciddi bir pedofili durumu söz konusu. Kılıçdaroğlu'nun Adalet Bakanlığı'na yürüyüşü, LGBT'deki sapkınlara da yapılsaydı anlardım. Kılıçdaroğlu bunu sadece siyasi çıkar için yapıyor.  Hangi yapı olursa olsun devlet içinde örgütlenmesine izin verilmemeli.

‘’YENİ KEŞİFLERLE BİRLİKTE 71 BİN VARİL DAHA EKLENMİŞ OLACAK''

Gabar'ı terörden arındırdık, şimdi bölgede sondaj çalışmaları yapmaya başlıyoruz. Yeni keşiflerle birlikte 71 bin varil daha eklenmiş olacak. Bu durum dışarıdan aldığımız petrolün daha azını almamıza ve maliyeti ucuzlatmaya neden olacak. Son derece önemli çalışmaları desteklemek gerekiyor.

‘’AKŞENER'İN ELİNİ GÜÇLÜ TUTABİLECEK BİR FORMÜL ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM''

6'lı masada Cumhur İttifakı'ndan çok kendi içlerinde mücadele ediyorlar. Ciddi bir kavga var. Yeni CHP, kendini doğrudan batıya yönlendirdi. Verdikleri görüntü iç açıcı değil. Bunun yıkımı büyük olacak. İyi Parti seçmeninde kopukluklar olduğu söyleniyor. Bu şekilde yapmaya devam ederlerse, milliyetçi seçmen İyi Parti’yi yüzde 16’ya da çeker. Meral Akşener masadan kalkar ise Ekrem İmamoğlu ile kalkar. Mansur Yavaş ile Meral Akşener arasında bir gerilim var. Akşener'in planına göre İmamoğlu eski sistemdeki cumhurbaşkanlığını kabul eder mi? Akşener'in elini güçlü tutabilecek bir formül üzerinde çalıştığını düşünüyorum. Akşener masada liderlik istiyor, Kılıçdaroğlu bırakmıyor. Bunun mücadelesi var. O masada Akşener liderliği alamazsa, her türlü seçenek masaya yatırılacaktır. Cumhur İttifakı ile uzlaşma olabilir. Ekrem İmamoğlu Meral Akşener ile hareket edebilir, ancak Mansur Yavaş Akşener'den uzak duruyor.‘’ ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

 

İyi Parti'den Ak Parti'nin düzenlemesine 'Evet' sinyali! ile ilgili etiketler Meral Akşener AK Parti İYİ Parti Ceyhun Bozkurt

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.