İYİ Parti’de Kemal Kılıçdaroğlu tepkisi! '6’lı masada büyük bir dalgalanma var!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demirin SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, bugün toplanacak Kabine Toplantısı'nda memur ve memur emeklileriyle ilgili 3600 ek gösterge, fahiş fiyat artışları ve Suriye operasyonuna ilişkin alınacak kararlar, döviz kurlarındaki dalgalanmalar, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları, Suriye'nin kuzeyine operasyon öncesi yapılan nokta müdahale; PKK/YPG'nin kadın yapılanmasının tepe ismi 'Rahime Xezali' etkisiz hale getirilmesi, olası Suriye harekatı öncesi Rusya ve ABD'nin bölgedeki pozisyonu, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepkisine NATO üzerinden verdiği yanıt tartışıldı.

"RAKAMLARIN NASIL OLACAĞINA DAİR BAKANLIKLAR ARASINDA SIKI BİR PAZARLIK OLDUĞU SÖYLENİYOR"

Metehan Demir, "Hazine ve Maliye Bakanlığı bir kıskacın içinde. Rakamların nasıl olacağına dair bakanlıklar arasında sıkı bir pazarlık olduğu söyleniyor. Döviz kurlarıyla ilgili Ankara'da çok sayıda senaryo var. 'Enflasyon korumalı mevduat sistemi' konuşuluyor.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU ADAYLIK KARARINI VERDİ AMA ADAYLIKLA İLGİLİ NİHAİ BİR KARARIN VERİLDİĞİNİ SANMIYORUM"

Kılıçdaroğlu'nun 6'lı masada adaylığını açıklayacağını sanmıyorum, önden lobisini yapar. İttifak içinde de ciddi bir dalga var. Kılıçdaroğlu'nun aday olmak istediğini en yakın isimlerinden biliyorum. 'Kılıçdaroğlu aday olmazsa kim olacak?' sorusu çok büyük bir soru olarak karşımıza çıkıyor. Kılıçdaroğlu adaylık kararını verdi ama adaylıkla ilgili nihai bir kararın verildiğini sanmıyorum.

"SURİYE HAREKATINDA İRAN'IN PROXY YA DA PARAMLİTER GÜÇLERİ RUSYA'NIN BOŞLUK BIRAKTIĞI YERLERDE KARŞIMIZA ÇIKABİLİR"

Suriye operasyonu daha değişik olabilir. Aynı anda nokta operasyonlar gerçekleşebilir. Misillemeler yapılabilir. Suriye harekatında İran'ın proxy ya da paramiliter güçleri Rusya'nın boşluk bıraktığı yerlerde karşımıza çıkabilir. Bölgede 20'den fazla istihbarat servisi harekete geçmiş durumda. Bunlar Türkiye'nin aleyhinde çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

İYİ Parti’de Kemal Kılıçdaroğlu tepkisi! '6’lı masada büyük bir dalgalanma var!' ile ilgili etiketler Metehan Demir Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener adaylık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.