İYİ Parti'de bir istifa daha

İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan ve Genel Başkan Meral Akşener'in yönetimini sık sık eleştiren isimlerden Seyit Yücel partiden istifa ettiğini açıkladı. Yücel, yaptığı açıklamada Ümit Özdağ ile birlikte hareket edeceğini kaydetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yönetimine yönelik sık sık eleştirilerde bulunan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Seyit Yücel, partiden istifa ettiğini ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ile hareket edeceğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yücel, istifasını “Değerli arkadaşlarım, bugün itibariyle sayın Ümit Özdağ ile hareket etmek üzere İYİ Parti’den istifa etmiş bulunmaktayım. İYİ Parti ile bağlantılı arkadaşlarım isterlerse takipten ayrılabilirler. Yeni süreç memleketimize ve yüce milletimize hayırlı olsun” sözleriyle duyurdu.

YÖNETİME SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İYİ Parti'den istifasını açıklayan Seyit Yücel, daha önce parti yönetimine sert tepki göstermişti. Yücel, Ümit Özdağ'ın alelacele operasyonla partiden ihraç edilmeye çalışıldığını belirterek, İYİ Parti'nin “ideolojik mensubiyeti” ve “siyasi meşrebi” belli olmayanlar tarafından kuşatıldığını söylemişti.

İYİ Parti'de bir istifa daha

Yücel, kasım ayında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hakkında isnat bulunan ve inceleme başlatılan İstanbul İl Başkanı ‘en azından bu inceleme bitene kadar’ görevden ayrılmayıp, isnatta bulunan Türk milliyetçisi Ümit Özdağ alelacele bir operasyonla partiden ihraç ediliyorsa, 2019 kongresinde 110-150 rezaletini üstlenen, 20 Eylül 2020 kongresinde yapılanları da ‘3-5 il başkanının acemice işleri’ olarak nitelendiren bir genel başkan yardımcısı hakkında disiplin işlemi yapılmıyorsa, bir Türk vatandaşı olarak gerçekten çok rahatsızım.

"Siyasi meşrebi bizce malum olmayanların kuşatmasından rahatsızım"
Ülkücülerin emeği ve alın teriyle kurulan partimizde bugün ideolojik mensubiyeti ve siyasi meşrebi bizce malum olmayanların kuşatmasından rahatsızım.Anayasamızda yer alan başlangıç maddelerinin de değiştirilebileceğini söyleyenlerle aynı masada olunmasından rahatsızım. Bu rahatsızlıklarımın tanımı "Psikiyatrik vaka" veya "Operasyoncu" ise evet ben onlardanım. Biliyorum ki; partimizin kurucuları arasında benim gibi olanların sayısı hiç de az değil.”

İYİ Parti'de bir istifa daha ile ilgili etiketler İYİ Parti istifa Ümit Özdağ seyit yücel
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.