İYİ Parti ve Zafer Partisi'nde büyük şok! 813 kişi MHP'ye katıldı!

2023 Milletvekili Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken İYİ Parti ve Zafer Partisi'nde yüzlerce kişi saf değiştirdi. Sultanbeyli'de 813 kişi MHP saflarına katıldı.

İstanbul Sultanbeyli'de Zafer Partisi ve İYİ Parti'den ayrılan 813 kişi MHP'ye katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ülvi Yönter, MHP'ye katılımla ilgili açıklamada bulundu.

"DİĞER PARTİLERDEN KATILANLAR MHP'YE GÜÇ VERDİ"

Yönter açıklamasında, ''Günden güne büyüyoruz. 14 Mayıs'ta sandıklar açıldığında herkes her şeyi görecek. Binlerce insanın saflarımıa katılmasını gururla kabullendik. Onlarla şimdi aynı hedefler doğrultusunda yürüyoruz. Diğer partilerden katılan vatandaşlarımız MHP'ye güç verdiler. Hepsine tekrar hoş geldiniz diyorum. MHP ve Cumhur İttifakı demek, Türkiye demek, İslam alemi demek. Mazlumların umudu demek. '' ifadelerini kullandı.

"HUKUK TANIMAZ CAHİLLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığıyla ilgili konuşan Yönter, ''Cumhurbaşkanımızın adaylığıyla ilgili spekülasyon yapanların hepsi demokrasinin mankurtlarıdır. Hukuk tanımaz cahillerdir.'' dedi.

İYİ Parti ve Zafer Partisi'nde büyük şok! 813 kişi MHP'ye katıldı! ile ilgili etiketler İYİ Parti MHP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.