İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumu belli oldu! İşte hastaneden fotoğraf...

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün yoğun bakımdan çıktığını açıklayarak hastaneden fotoğraf paylaştı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün, sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Zorlu, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs az önce yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk Milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumu belli oldu! İşte hastaneden fotoğraf...

 

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün sağlık durumu belli oldu! İşte hastaneden fotoğraf... ile ilgili etiketler Hüseyin Örs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.