İYİ Parti Muğla teşkilatında yönetim düştü

Partisinden ihraç edilen ancak mahkeme kararı ile geri dönen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bugün Muğla İYİ Parti İl Başkanlığı'na ziyarette bulunacağını açıkladı. Özdağ'ın bu açıklaması Muğla'da krize neden oldu. Yönetim kurulu üyelerinin görevlerinden istifa etmesiyle il yönetimi düştü.

İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ’ın partisinden ihraç edildikten sonra mahkeme kararı ile geri dönen Ümit Özdağ’ı desteklemesi il teşkilatında tepkilere neden oldu.

İL YÖNETİMİ DÜŞTÜ

İl teşkilatındaki 63 kişilik yönetim kurulunun asil ve yedeklerden oluşan 51 üyesi görevlerinden istifa etti. Yaşanan istifalar sonrası İncilay Gezgin Şekerdağ Başkanlığındaki il yönetimi düştü.

 KAPI KİLİDİNİ BİLE DEĞİŞTİRDİLER

Öte yandan parti binasının kapılarının kilidinin bile değiştirildiği öğrenildi.

İYİ Parti Muğla İl Yönetiminin düşmesi sonrası İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Teşkilat Başkanı Koray Aydın tarafından İYİ Parti İl Başkanlığının asil ve yedek üyelerinden çoğunluğunun istifa etmesi sonucu parti tüzüğünün 26’ncı maddesi gereğince yönetim kurulunun düştüğünün tespit edildiği yeni il teşkilatının oluşturulması için önümüzdeki günlerde yeniden görevlendirme yapılacağını belirten yazısı ilgili birimlere ulaştırıldı.

BİNAYA GİREMEDİLER AÇIKLAMA MEYDANDA YAPILACAK

İYİ Parti eski İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ konuya ilişkin bir açıklamada bulundu.

Kapı kilidinin bile değiştirilmesine tepki gösteren Şekerdağ, binaya giremedikleri için Ümit Özdağ ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda açıklamalarda bulunacağını kaydetti.

ÜMİT ÖZDAĞ: İYİ PARTİ BENİ TEHDİT EDİYOR'

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Ümit Özdağ, İYİ Parti'nin kendisini basın yoluyla tehdit ettiğini belirterek, ''Muğla'ya gidersen gereken yapılacak diye haber gönderiyorlar. Muğla teşkilatından 45 kişiyi ziyarete gideceğim için istifaya zorladılar.'' ifadesini kullandı.

 

İYİ Parti Muğla teşkilatında yönetim düştü ile ilgili etiketler Muğla İYİ Parti Ümit Özdağ istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.