İYİ Parti lideri Akşener'e vatandaştan 'bozkurt işareti' tepkisi!

Kırşehir'de Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret ettikten sonra Mucur ilçesine geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e esnaf ziyareti esnasında bir vatandaş, 'bozkurt işareti' tepkisi gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kırşehir ziyareti kapsamında Neşet Ertaş'ın kabrini ziyaret etti. 

Daha sonra Mucur ilçesine akşam saatlerinde giden Akşener, gezisine esnaf ziyaretleriyle devam etti.

VATANDAŞTAN TEPKİ: YILLARCA MHP'NİN EKMEĞİNİ YEDİNİZ

Bir süre sonra partililerin Akşener'e 'Başbakan Akşener' sloganı atarken 'bozkurt işareti' yapması üzerine R.Ü. adlı vatandaş, "Burada yıllarca MHP'nin ekmeğini yediniz götürüp AK Parti'ye oy verdiniz. Bozkurt işareti yapamazsınız" diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti lideri Akşener'e vatandaştan 'bozkurt işareti' tepkisi!

Polisler tarafından R.Ü., herhangi bir olay çıkmadan tepkisini gösterirken, İYİ Partili grup ise 'Başbakan Meral' sloganları atmaya devam etti.

İYİ Parti lideri Akşener'e vatandaştan 'bozkurt işareti' tepkisi! ile ilgili etiketler Kırşehir Bozkurt Mucur akşener tepki meral
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.