İYİ Parti HDP sevdalısı CHP'ye rest çekti: "CHP ile ittifak içinde değiliz"

CHP'nin HDP yakınlaşması sonrasında İYİ Parti'den flaş bir hamle geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, partisinin CHP ile bir ittifak içinde olmadığını söyledi.

CHP'nin 'HDP'ye bakanlık' vadetmesi sonrası ayyuka çıkan gerilimde oldukça önemli bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, katıldığı canlı yayında, partisinin CHP ile bir ittifak içinde olmadığını söyledi.

"CHP İLE İTTİFAK İÇİNDE DEĞİLİZ"

İYİ Parti'nin CHP ile ittifak içinde olmadığını vurgulayan Poyraz, "Altılı masa olarak tanımladığınız masanın bir tane kuruluş amaç ve tanımı var. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem." dedi.

Stüdyodakilerin şaşkın bakışları arasında açıklamalarına devam eden Poyraz, kendisine yöneltilen, "CHP ile ortak olmadığınız mı söylüyorsunuz şu an?" sorusuna "Evet" diyerek yanıt verdi.


"SEÇİM KARARI OLURSA İTTİFAK OLABİLİR"

Poyraz sözlerinin devamında, "Defalarca ifade ettiğimiz çok net bir şey var. Biraz önce de ittifakın tanımını verdim. Seçim kararı alındıktan sonra, Altılı masadaki altı parti seçimden sonra, seçim kararı ile birlikte, altı parti ittifak olabilir. İçlerinde birkaç tanesi ittifak olabilir seçim kararı verildiğinde" diye konuştu.


.

İYİ Parti HDP sevdalısı CHP'ye rest çekti: "CHP ile ittifak içinde değiliz" ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti Meral Akşener Kemal Kılıçdaroğlu HDP İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ittiraf 6lı masa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.