İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İmamoğlu'nu ziyaret etti: İBB binası girişinde böyle karşılandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. İmamoğlu'nun Akşener'i kırmızı halı ve tören mangası ile karşılaması dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu başkan seçilmesinin ardından ilk ziyareti oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İmamoğlu'nu ziyaret etti: İBB binası girişinde böyle karşılandı

İmamoğlu, Akşener'i İBB binası girişinde kırmızı halı ve zabıtalardan oluşan tören mangasıyla karşıladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İmamoğlu'nu ziyaret etti: İBB binası girişinde böyle karşılandı - Resim : 2

AKŞENER'DEN GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA

Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akşener, ziyaret sebebine ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Ben İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu ile çok kez görüştüm. Ancak makamında daha önce ziyaret etmemiştim. İlk kez ziyaret ediyorum, kahve içtik. Özellikle kahve içtik, çünkü bir kahvenin 40 yıl hatrı vardır. Başarı dileklerimizi tekrarladık. Biliyorum ki yalılar gidiyor. O oluyor, bu oluyor. O çalışmalar hakkında bilgi aldık. Hem de kendisine karşı çıkarılan zorluklar var. İstanbul'a yapılacak hizmetlerin engellenmesi pahasına çıkarılan zorluklar var onları konuştuk bilgilendik"

 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İmamoğlu'nu ziyaret etti: İBB binası girişinde böyle karşılandı ile ilgili etiketler Meral Akşener Ekrem İmamoğlu İBB Zabıta ziyaret kırmızı halı tören mangası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.