İYİ Parti Genel Başkanı Akşener asgari ücreti olumlu buldu

Günlerdir süren asgari ücret görüşmeleri sona erdi ve en düşük asgari ücretin 4 bin 253 lira olacağı belli oldu. Açıklanan 4 bin 250 lira asgari ücreti olumlu karşıladıklarını belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Demek ki muhalefete kulak vermek herkesin işine yarıyormuş" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün en düşük asgari ücretin 4 bin 253 lira olduğunu açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, açıklanan 4 bin 250 lira asgari ücreti olumlu karşıladıklarını söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi programı için geldiği Kilis’te esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Akşener burada düzenlediği basın toplantısında, “Biz asgari ücret ile ilgili olarak 4 bin lira artı, 500 lira işverene kaynak desteği önermiştik. Bugün 4 bin 250 lira asgari ücret açıklandı. 450 lira da destek açıklandı. Demek ki muhalefete kulak vermek herkesin işine yarıyormuş” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener asgari ücreti olumlu buldu ile ilgili etiketler Meral Akşener asgari ücret iyi parti genel başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.