İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısından skandal sözler: Sabotaj meselesi önemli değil

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in yardımcısı Bahadır Erdem, orman yangınlarında PKK'yı görmezden gelerek, hükümeti sorumlu tuttu. "Sabotaj meselesi önemli değil" diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem'in sözleri tepki çekti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Türkiye'de günlerce süren orman yangınları ile ilgili olarak sarf ettiği sözlerle gündeme oturdu.

Haber Global'de canlı yayına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, orman yangınlarını terör örgütü PKK'nın üstlenmesini göz ardı etti ve "Sabotaj mabotaj meseleleri önemli değil. Ne kadar mağdur bu AKP iktidarı. 'Bak gördün mü yine her yerde yangınlar çıkardılar, AKP'yi kötü duruma düşürmek için'. Velev ki öyle söndürseydi. Vatandaşı başka hiçbir şey ilgilendirmez. Becerseydi hükümet. Ormanları yaktırtmasaydı, söndürseydi." dedi.

Devletin tüm kurumlarıyla günlerdir orman yangınlarını söndürmek için verdiği mücadeleyi de hiçe sayan bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısından skandal sözler: Sabotaj meselesi önemli değil ile ilgili etiketler İYİ Parti PKK Bahadır Erdem orman yangınları sabotaj

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.