İYİ Parti bir şey deniyor... Z kuşağına mesaj: “Mommy”niz arkanızda

Hala adayını belirleyemeyen 6'lı masada kriz giderek büyürken İYİ Parti Gençlik Politikaları Kapı Siyaseti ve Genç Gönüllülerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Hatice Kayalı'dan ilgin bir 'Meral Mommy' çıkışı geldi.

Seçim süreci yaklaştıkça partiler seçmen profillerini genişletmek için farklı yöntemler deniyor.

6'lı Masa'da yaşanan krizilerin ardından İYİ Parti de benzer stratejiler yürütmeye başladı.

Bu noktada en ilginç açıklamalardan biri İYİ Parti Gençlik Politikaları Kapı Siyaseti ve Genç Gönüllülerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Hatice Kayalı'dan geldi.

Kayalı partisinin gençliğe bakışını ve gençlik politikalarını anlattı. Gerçek Gündem'e röportaj veren Kayalı dikkat çeken ifadeler kullandı.

İYİ Parti bir şey deniyor... Z kuşağına mesaj: “Mommy”niz arkanızda

Seçimlerde Z Kuşağı’nın oylarına talip olan İYİ Parti'li yönetici gençlerin dünyasını en iyi bilen ve onlarla empati kurabilen tek liderin Akşener olduğunu savundu.

Kayalı bu iddiasını şu sözlerle dile getirdi; "Gençlere ulaşma konusunda partimizin diğer siyasi partilere göre çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü gençlerin “Meral Mommy’si” var. Bunu her platformda duyuruyoruz ve inanıyorum ki Türk gençleri her alanda “Mommy”lerinin arkalarında olduğunu biliyor ve güveniyorlar. "

İYİ Parti bir şey deniyor... Z kuşağına mesaj: “Mommy”niz arkanızda ile ilgili etiketler Meral Akşener İYİ Parti seçim 6lı masa Hatice Kayalıı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.