"İyi niyet elçisi Nagatomo"

Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, Galatasaray’ın sol beki Yuto Nagatomo için, “Türkiye ile Japonya arasında iyi niyet elçisi gibi. Onun sayesinde Türk insanını kendimize yakın görüyoruz” diyerek övgüler yağdırdı.

Geçen sezon devre arasında Inter’den kiralanan ve geçtiğimiz günlerde bonservisi alınan Yuto Nagatomo için övgü dolu sözler...

Japonya Milli Takımı’nın Belçika’dan son dakikada yediği golle Dünya Kupası’na veda etmesinin ardından tatile çıkan 31 yaşındaki sol bek hakkında konuşan Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, şunları kaydetti:

‘HAMSİNİN LEZZETİNİ DUYURMUŞ’

“Nagatomo, Galatasaray’da oynamaya başladı ve Türkiye ile Japonya arasında ’iyi niyet elçisi’ gibi oldu. Bu gerçekten de kendim adına cesaret verici bir durum. Nagatomo, Twitter’daki 1 milyon takipçisine Türk insanının kendisine sıcakkanlı davrandığını ve hamsinin lezzetli olduğunu duyurmuş. Nagatomo sayesinde Türk insanını kendimize daha yakın görüyoruz. Bu haberin ‘iyi haber’ olduğunu düşünüyorum. Nagatomo’nun Türkiye ve Japonya arasındaki ilişkilerin gelişmesi için canla başla çalıştığını bilmenizi isterim.”

"İyi niyet elçisi Nagatomo" ile ilgili etiketler Nagatomo Japonya Türkiye Galatasaray hamsi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.