İyi haberleri Bakan Koca peş peşe açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara, Bursa, Adana ve Hatay illerindeki son durumu valiler, il sağlık müdürleri, halk sağlığı başkanları ile yaptığı görüşmelerle değerlendirdi. Bakan Koca, toplantıların ardından sosyal medya hesabından bu illere ait yatak ve yoğun bakım doluluk oranlarında yaşanan olumlu gelişmeleri paylaştı. İşte Koca'nın peş peşe verdiği o iyi haberler...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınına ilişkin video konferans yöntemi ile yaptığı görüşmelere devam ediyor. 

Bakan Koca son olarak, Bursa, Ankara, Hatay ve Adana illerinde vali, il sağlık müdürü ve halk sağlığı başkanları ile görüşmeler yaptı. Bu illerdeki son duruma ilişkin bilgileri alan Bakan Koca, iyi haberleri sosyal medya hesabından paylaştı:

İyi haberleri Bakan Koca peş peşe açıkladı

İşte Bakan Koca'nın o açıklamaları:

"BURSA, ANKARA, HATAY, ADANA Valilerimiz, İl Sağlık Müdürlerimiz ve Halk Sağlığı Başkanlarımızla bu illerimizde salgının seyrini değerlendirdik. Vaka sayılarında da hastane yüklerinde de düşüş olması sevindirici. Kısıtlamaların neticelerini alıyoruz.

BURSA: Yatak doluluk oranı %52’ye, yoğun bakım doluluk oranı %70’e düştü.
ANKARA: Yatak doluluk oranı %52’ye, yoğun bakım doluluk oranı %65’e düştü.

HATAY: Yatak doluluk oranı %54’e düşmesine rağmen yoğun bakım doluluk oranı halen %86.
ADANA: Yatak doluluk oranı %62’ye gerilemiş olmasına rağmen yoğun bakım doluluğu halen %78."

İyi haberleri Bakan Koca peş peşe açıkladı - Resim : 2

 

İyi haberleri Bakan Koca peş peşe açıkladı ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Ankara Adana Bursa Hatay yoğun bakım Hastane yatak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.