İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm full izle!

İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm full izle! İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm full tek parça izle linki Star TV'de! Peki İyi Günde Kötü Günde son bölümde neler olacak? İşte detaylar...

İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm full izle! İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm tek parça izle linki haberimizde. Başrollerinde Elçin Sangu'nun oynadığı İyi Günde Kötü Günde 2. bölümüyle bu akşam Star TV'de!


İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Leyla, başarılı ve düzgün bir düğün organizatörüdür. Şirketin patronu Aslıhan, kızı Melisa'nın düğününü de başarılı bir şekilde gerçekleştirse Leyla'yı terfi edeceğini söyler.

İyi Günde Kötü Günde dizisi 2. Bölümde neler olacak? İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimler, konusu nedir? Fragman yayınlandı!

Sarp, sevgilisi Melisa ile evlenmek ve ünlü bir oteller zincirine müdür olarak atanmak için Londra'dan İstanbul'a taşınır. Leyla terfi alacağı için, Sarp ise hayatında yeni bir sayfa açacağı için çok mutludur. Ancak ikisi de karşılaştıklarında büyük bir şok yaşayacaklarının farkında değillerdir.

Sarp, beş sene önce Leyla'yı nikah masasında terk edip gitmiştir. Nedenini kimse bilmemektedir. Şimdi Leyla, hayallerini mahveden adamın düğününü organize etmek zorundadır.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İyi Günde Kötü Günde 2. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Star TV iyi günde kötü günde izle iyi günde kötü günde 2. bölüm full izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.