İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler?

Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in oynadığı İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin takipçileri İyi Günde Kötü Günde dizisinin ne zaman ve hangi kanalda başlayacağını merak ediyor. İyi Günde Kötü Günde ne zaman, hangi kanalda başlıyor? İyi Günde Kötü Günde oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Ekranların yeni dizilerinden İyi Günde Kötü Günde yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in rol aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinin 1.bölüm fragmanı yayına girdi. İyi Günde Kötü Günde ne zaman hangi kanalda başlıyor?

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE NE ZAMAN HANGİ KANALDA BAŞLIYOR?

Başrollerinde Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in yer aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisi Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği yeni dizi ‘İyi Günde Kötü Günde’ dizisi yakın bir zamanda izleyicisi ile buluşacak. Dizide Şenay Gürler, Derya Alabora, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Sinan Albayrak gibi usta oyuncularda yer alacak.

İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE KONUSU

Yönetmenliğini Barış Erçetin'nin üstlendiği senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu ve Aksel Bonfil'in birlikte kaleme aldığı İyi Günde Kötü Günde dizisinde, nikah masasında terk edildiği adamın düğününü organize etmek zorunda kalan Leyla'nın izlemeye doyamayacağınız sımsıcak hikayesini renkli bir anlatımla ekrana taşıyacak.

 

 

İyi Günde Kötü Günde ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler İyi Günde Kötü Günde İyi Günde Kötü Günde 1. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.