İyi Aile Babası hangi gün yayınlanıyor? Saat kaçta, hangi kanalda?

İyi Aile Babası hangi gün yayınlanıyor merak konusu oldu. Başrollerinde Çağlar Çorumlu'nun rol aldığı Kanal D'nin yeni dizisi İyi Aile Babası dizisi hangi kanalda saat kaçta ekrana geliyor?

İyi Aile Babası hangi gün yayınlanıyor sorusunun yanıtı haberimizde. Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu'nun yer aldığı yeni Kanal D dizisi İyi Aile Babası hangi kanalda saat kaçta yayınlanıyor?

İYİ AİLE BABASI HANGİ GÜN YAYINLANIYOR?

Başrollerinde Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal’ın olduğu dizide aynı zamanda Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir gibi ekranların sevilen isimleri yer alıyor.

İyi Aile Babası tek bir jenerasyona değil, birçok jenerasyonun sıkıntılarına dokunan bir dizi. Ana eksende, çocuklarını büyütme derdinde olan, bir yandan da çok dominant bir kayınvalide ile karşı karşıya kalan bir çift var. Dizide sıcak, samimi dille anlatılan bir aile hikayesi anlatılıyor. Dizide, temeli sevgiye dayanan mutlu bir aile bulacaksınız. Bu ailenin günlük, tanıdık maceralarını, problemlerini izlerken hem kendinizden çok şey görecek hem de çok şaşıracaksınız. Bir adamın hem iyi bir evlat, hem iyi bir eş hem de iyi bir baba olma çabası temelinde kurgulanmış olan İyi Aile Babası, aile içi ilişkileri üzerine bir komedi dizisi. İzleyiciler de kendi aile yapılarından, hayattaki rollerinden kesitler bulacaklar.

Kanal D'nin yapımını Süreç Film'in üstlendiği aile komedisi “İyi Aile Babası” perşembe günleri 20.00'da Kanal D'de!

İyi Aile Babası hangi gün yayınlanıyor? Saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Kanal D iyi aile babası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.