İyi Aile Babası adı neden değişti? Babam Çok Değişti 5. bölüm ne zaman?

Kanal D ekranlarında yayınlanan İyi Aile Babası isminin yeni bölümünden itibaren değiştiği belirtildi. Geçtiğimiz hafta 5. bölümü yayınlanmayan İyi Aile Babası dizisinin yeni ismi Babam Çok Değişti ile 7 Ocak akşamında Kanal D’de ekranlara geleceği söylendi.

Kanal D’nin yeni dizilerinden biri olan İyi Aile Babası isim değişikliğine gitti. Perşembe akşamlarının neşe kaynağı olan ve başrollerinde Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozuklu’nun yer aldığı Babam Çok Değişti dizisi 5. bölümü ile gelecek hafta 7 Ocak 2021 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

İYİ AİLE BABASI ADI NEDEN DEĞİŞTİ?

Yılbaşından sonraki 7 Ocak Perşembe akşamında Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Türk televizyon tarihinde ilk defa gerçekleşen olayda bir dizinin yayında iken isminin değişmesi de bir proje olarak lanse edildi. Eski adı İyi Aile Babası olan dizinin yeni isminin Babam Çok Değişti adıyla ekranlarında olacağı belirtildi.

İyi Aile Babası adı neden değişti? Babam Çok Değişti 5. bölüm ne zaman?

BABAM ÇOK DEĞİŞTİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mehmet Ali için sorunsuz başlayan ‘Halı Saha’ günü gelen haberle bozulmaya başlar. Oğulcan’ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır. Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği ‘kız’larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır. Rıfkı, Ayfer’i tedavisi için kliniğe götürme fırsatını yakalar ama kullanamaz. En azından artık kendi başına ayakta durabilmesi gerektiğini öğrenecektir.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babam Çok Değişti (@babamcokdegisti)'in paylaştığı bir gönderi

Bu sırada evde unutulan eşofman çantası, Mehmet Ali’nin ‘halı saha’ yalanını ortaya çıkarır. Çok kızan Aslı onu itirafa zorlar, Öğreniriz ki herkesten gizli gizli doktor arkadaşları ile Hekimoğlu izlemekte Hekimoğlu’nu kıskanmaktadırlar. Evde yaşanan bu gerilim sorasında ise Oğulcan, ailesinin kendisinden umutsuz olduğunu anlar. Bu durumun nedeni Mehmet Ali ise oğlunu rahatlatmak için herkese zeka testi yapılmasını önerir. Herkes kabul eder. Sonuçta ise Aslı’dan daha düşük İQ’su olduğunu anlayan Mehmet Ali duygusal ajitatif bir konuşma ile iq testinin işlevsiz olduğunu ilan eder.

İyi Aile Babası adı neden değişti? Babam Çok Değişti 5. bölüm ne zaman? ile ilgili etiketler iyi aile babası Babam Çok Değişti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.