Ivanka Trump'tan gizli FED buluşması...

ABD Merkez Bankası Başkanı Janet Yellen`ın geçen temmuz ayında Ivanka Trump ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıtı. Bu görüşmeden sonra Yellen`ın bir dönem daha ABD Merkez Bankasının başında kalacağı kararı alındığı iddia ediliyor.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen’in, ABD Başkanı Donald Trump’ın kendisini ikinci bir dönem için atamayı düşünebileceğini söylemesinden bir hafta önce, Temmuz ayında Ivanka Trump ile bir araya geldiği ortaya çıktı.

Fed aylık faaliyet takviminde yer alan bilgiye göre Yellen ile Başkan Trump’ın kıdemli danışmanı Ivanka Trump arasında görüşme 17 Temmuz tarihinde Fed’de bir saat süren bir kahvaltıda gerçekleşti.

ABD Başkanı Trump, 25 Temmuz’da WSJ’ye demecinde Yellen’in iyi bir iş çıkardığını ve kendisine saygı duyduğunu ifade etmiş, ikinci bir 4 yıl için görevde kalmasını değerlendireceğini belirtmişti. Fed Sözcüsü ise Temmuz ayındaki görüşmenin içeriğine ilişkin yorum yapmadı.

Ivanka Trump'tan gizli FED buluşması... ile ilgili etiketler Ivanka Trump Janet Yellen Fed
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.