Ivanka Trump'ın 3 bin dolarlık kıyafetine sert eleştiri

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, Amerikan Kongresi'nde giydiği 3 bin dolarlık kıyafetle "uygunsuz" eleştirilerine maruz kaldı

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın büyük kızı Ivanka, "uygunsuz kıyafet" tercihiyle eleştirildi.

Babasının eşi Melania Trump'tan bile çok daha fazla ilgi çeken 35 yaşındaki Ivanka Trump, önceki gün Amerikan Kongresi'ne giderken giydiği elbiseyle eleştiri oklarını üzerine çekti.

Eşi Jared Kuschner ile birlikte toplantıya katılan Ivanka Trump, Fransız tasarımcı Roland Mouret'nin imzasını taşıyan tek omuzlu bordo bir kıyafet giydi. Ancak bu tercihi yüzünden ağır eleştirilere maruz kaldı.

ivana2

Moda eleştirmenleri Trump'ın giydiği yaklaşık 3 bin dolar değerindeki bu elbisenin böylesine ciddi bir toplantı için hiç de uygun olmadığını söyledi.

Bunun nedeni de elbisenin tek omuzunun olmaması, kollarının kısalığı, yani özetle o tarz bir toplantı için biraz fazla "açık" görünmesi. Elbisenin en çok eleştiri alan ayrıntılarından biri de sutyen askısı gibi görünen siyah askı.

Ivanka Trump'ın bu tür toplantılarda geçerli olan giyim kurallarını öğrenmesi gerektiği de elbiseye yöneltilen eleştiriler arasında.

Ivanka Trump'ın 3 bin dolarlık kıyafetine sert eleştiri ile ilgili etiketler Ivanka Trump
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.