İvana Sert'in yüreğini ağzına getiren o korkunç olay!

Can Çelebi ile aşk yaşayan eski manken ve oyuncu İvana Sert, sevgilisinin katıldığı yarışı izlemek için hafta sonu İzmir'deydi.

Manken stilist Ivana Sert, hız sevdalısı çıktı. Rallici Can Çelebi ile aşk yaşayan adrenalin tutkunu güzel, sevgilisinin katıldığı yarışı izlemek için İzmir’e geldi.

Ünlü manken, sunucu ve stilist İvana Sert, bu kez podyumda değil yarış pistinde boy gösterdi. 2017 Türkiye Pist Şampiyonası'nda sezonun 5. ve son ayak yarışları bu hafta sonu İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda birçok derecesi bulunan Sert'in sevgilisi Can Çelebi, kıyasıya süren müsabakanın ardından ancak beşinci olabildi.

jj_294

ÖPEREK KUTLADI

Hız tutkunu Ivana Sert, sevgilisi Can Çelebi ile yarış öncesi yakından ilgilenip ona moral verdi. Yüksek hızda geçen yarışı heyecanla izleyen Ivana Sert, bitiş bayrağının sallanmasının ardından yanına gelen sevgilisini sarılarak öptü. Sert, pistteki şıklığı ile yine göz kamaştırırken deri tulumu dikkatlerden kaçmadı. Üç gündür İzmir'de olan ve sevgilisi Can Çelebi'nin yarışlarını takip eden Ivana Sert, 'Can'ı ilk kez yarışırken İzmir'de izleme fırsatım oldu. Ben de onun kadar heyecanlandım. Sabah ufak bir kaza geçirdi. Çok korktum ama önemli bir şey yok' dedi.

İvana Sert'in yüreğini ağzına getiren o korkunç olay! ile ilgili etiketler Ivana Sert can çelebi pist yarış şampiyona
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.