Ivana Sert'in eşi Sezer Dermenci maço çıktı! Gülşen'in sahne kıyafetleri üzerinden eşine mesaj verdi

Sırp modacı Ivana Sert geçtiğimiz yıl ın son günlerinde İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile sürpriz bir kararla Maldivler'de nikah masasına oturmuştu. Ivana Sert’in eşi Sezer Dermenci, maço çıktı. Şarkıcı Gülşen'in cesur sahne kıyafetleri hakkında yorumda bulunan Dermenci, ''Benim kabul edebileceğim kıyafetler değil'' dedi.

2004 yılında evlendiği ve 2013 yılında boşandığı Yurdal Sert'ten Kayon Ateş Sert adında bir oğlu olan Sırp modacı Ivana Sert, 1,5 yıldır aşk yaşadığı turizimci sevgilisi Sezer Dermenci ile sürpriz bir kararla Maldivler'de nikah masasına oturmuştu. Sert, katıldığı bir davette eşiyle birlikte boy gösterdi.

Saklambaç'ın haberine göre; Şanlıurfa'da bu yıl ilki düzenlenen "Doğunun İncileri" ödül töreninde yıldızlar geçidi yaşandı. Ünlü sunucu Ivana Sert ve eşi Sezer Dermenci de geceye katıldı.

Ivana Sert'in eşi Sezer Dermenci maço çıktı! Gülşen'in sahne kıyafetleri üzerinden eşine mesaj verdi

''GÜLŞEN'İN KIYAFETLERİNİ UYGUN BULMADIM''

Derin göğüs dekoltesiyle dikkatleri üzerine çeken Sert, şarkıcı Gülşen'in tartışmalara neden olan kıyafetleri hakkında konuştu. İkoncan, "Çok beğendiğim bir isim ama son kıyafetlerini sahneye uygun bulmadım. Ben de iddialı giyinen biriyim ancak abartmaya gerek yok" dedi.

 

EŞİNDE IVANA SERT'E MESAJ

Sezer Dermenci ise "Benim kabul edebileceğim kıyafetler değil. Bunun modern olmakla bir ilgisi yok. Ivana böyle bir şey giyip, beni zor durumda bırakmaz" diyerek eşine mesaj verdi.

 

 

Ivana Sert'in eşi Sezer Dermenci maço çıktı! Gülşen'in sahne kıyafetleri üzerinden eşine mesaj verdi ile ilgili etiketler Ivana Sert Gülşen Sezer Dermenci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.