Ivana Sert tesettüre mi giriyor?

Art arda katıldığı tesettür defileleriyle adından söz ettiren ünlü modacı Ivana Sert, muhabirlerin "Kapanmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

Katıldığı televizyon programlarında giydiği cesur kıyafetlerle dikkat çeken ve sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları günlerce konuşulan modacı Ivana Sert, önceki gün bir tesettür markasının tanıtımı için podyuma çıktı.

Defilenin en çok konuşulan ismi olmayı başaran Sert, kıyafetiyle bir anda gündeme oturdu.

"İLERİDE NELER OLACAĞI BELLİ OLMAZ”

 Ünlü modacı, muhabirlerin "Kapanmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna ise şu cevabı verdi: “Moda hayatımın bir parçası ve podyumu seviyorum. Tesettürün bana yakıştığını düşünüyorum. Şu an için kapanmayı düşünmüyorum. Sadece podyuma çıkmak için kapandım ama ileride neler olacağı belli olmaz” dedi.

Ivana Sert tesettüre mi giriyor?

"NAMAZ KILIYORUM"

Ivana Sert, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir iftar programında müslüman olmadığını söyleyerek şöyle konuşmuştu:

"Müslüman olmadım ama namaz kılıyorum. Çünkü huzur buluyorum. Sık sık camiye de gidiyorum. Dua edilen yerlerin enerjisi bana çok iyi geliyor"

Ivana Sert tesettüre mi giriyor? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.