Ivana Sert, Mahmut Tuncer'le fotoğrafını paylaştı! Yüzündeki değişime inanamayacaksınız

İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz haftalarda Maldivler'de nikah masasına oturan Sırp modacı Ivana Sert, 60 yaşındaki ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile birlikte çekilen fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınladı. Sert'in fotoğrafa uyguladığı filtreden Mahmut Tuncer de nasibini aldı. Ünlü sanatçının yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu.

2004 yılında evlendiği Yurdal Sert'ten 2013 yılında boşanan ve bu evliliğinden Kayon Ateş Sert adında bir oğlu olan ünlü modacı ve Miss Belgrade tescilli manken, sunucu Ivana Sert geçtiğimiz haftalarda bir kez mutluluğa 'evet' diyerek 1,5 yıldır aşk yaşadığı turizimci sevgilisi Sezer Dermenci ile evlenmişti.


MAHMUT TUNCER FİLTRE KURBANI OLDU


Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ivana Sert, Mahmut Tuncer ile çektiği selfieyi 2,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Haber Global'de her cumartesi saat 00.00'da ekrana gelen Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Ivana Sert ile Mahmut Tuncer o anlarını ölümsüzleştirdiler.

Ivana Sert, Mahmut Tuncer'le fotoğrafını paylaştı! Yüzündeki değişime inanamayacaksınız


Birlikte çekilen fotoğraf karesine filtre uygulayan Ivana Sert'in paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Sert'in uyguladığı filtreden nasibini alan Mahmut Tuncer'in görüntüsü bomba etkisi yarattı. Filtre nedeniyle gençlik yıllarına dönen Tuncer'in o karesini sosyal medya takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

 

Ivana Sert, Mahmut Tuncer'le fotoğrafını paylaştı! Yüzündeki değişime inanamayacaksınız ile ilgili etiketler Ivana Sert Sosyal Medya mahmut tuncer filtre
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.