Ivana Sert, 11 yaşındaki çocuğunu jet-skinin başına geçirdi

11 yaşındaki oğlunun tek başına jet-ski kullanmasına izin veren İvana Sert'e tepki yağıyor.

Ivana Sert'ten tepki çeken hareket: Oğluna yalnız jet-ski kullandırttı

Çeşme’de tatilde olan Ivana Sert, dün 11 yaşındaki oğlunun tek başına jet-ski kullanmasına izin verdi. Sosyetik güzel kadar buna izin verenler de ‘pes artık’ dedirtti.
Yazın gelmesiyle deniz ve deniz sporları sezonu da açıldı. Önceki gün tatil için Çeşme'ye giden Ivana Sert ise sezona 'tehlikeli bir başlangıç' yaptı.

Sosyetik ikoncan, henüz 11 yaşında olan oğlunun tek başına jet-ski yapmasına izin verdi. Oğlunun jet-ski kullanırken çektiği ve 'pes' dedirten görüntülerini İnstagram'da paylaştı. Sadece Ivana Sert değil, buna izin veren işletme sahipleri de tepki çekti.

Geçtiğimiz yıllarda 18 yaşından küçük yaşta jet-ski kullanan çocuklar, birçok kazaya sebebiyet vermişti. Vatandaşlar, bu kazaların ardından jet-ski kiralayan su sporları merkezlerine sıkı kurallar getirilmesi için çağrıda bulunmuştu.

Ivana Sert, 11 yaşındaki çocuğunu jet-skinin başına geçirdi ile ilgili etiketler Ivana Sert jet ski
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.