İttifak haberlerine Saadet'ten yalanlama!

Muhalefetteki 4 partinin ittifak için anlaştığı bilgisinin basına yansımasının ardından, SP'li bir yetkili CNN Türk yayında bulunan gazeteci Kemal Öztürk'e mesaj atarak 'henüz net bir şey yok' dedi.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin ittifak kararı aldığı haberi televizyon kanallarına son dakika bilgisi olarak yansıdı.

İttifak haberlerine Saadet'ten yalanlama!

SP'Lİ YETKİLİ CANLI YAYINA MESAJ GÖNDERDİ: HENÜZ NET BİR ŞEY YOK

İttifakla ilgili Saadet Partisi'nden ise ilginç bir hamle geldi.

Haber7'nin haberibe göre; CNN Türk yayınında konuk olarak bulunan Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, ittifak kararının basına yansımasının ardından kendisine Saadet Partisi yetkililerinden bir mesaj geldiğini ve ittifak adına henüz net bir karar olmadığını söylediklerini ifade etti.

Öztürk, "Saadet Partisi'nden bana gönderilen mesajda da kesinleşmiş bir şey yok deniyor. Şu anda mesaj yazıyorlar." dedi.

 PAYZIN: MUHABİRİMİZİN GEÇTİĞİ BİLGİYE GÜVENİYORUZ

Sunucu Şirin Payzın ise bilginin net olduğunu, kanalın muhabirinin geçtiği bilgiye güvendiklerini söyledi.

İKİNCİ MESAJ: KARAR VERECEK OLAN EKİPTEYİM, KESİN BİR ŞEY YOK

Bu diyalogdan dakikalar sonra Kemal Öztürk, yeniden söz alarak Saadet Partisi'nden yeni mesajlar geldiğini söyledi. Öztürk, "Saadet Partisi'ndeki kaynağım tekrar yazdı. 'İttifak görüşmesini yapan kişi benim, kararı verecek olan ekipteyim, kendime güveniyorum' diyor yani. Kararı verecek olan ekipteymiş" diyerek SP'nin, ittifak konusunda henüz net olmadığı konusunda ısrar ettiğini belirtti.

İttifak haberlerine Saadet'ten yalanlama! ile ilgili etiketler Saadet Partisi ittifak Kemal Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.