İtiraz kabul edildi: Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi!

Türkiye'nin iki yıldır konuştuğu Kadir Şeker için tahliye kararı verildi. Son olarak geçen duruşmada cezası azaltılan Kadir Şeker'in avukatı itirazda bulunmuştu. Mahkeme itirazı kabul etti ve Kadir Şeker'in tahliye olmasına karar verdi.

Kadir Şeker, 5 Şubat 2020'de Yeni İstanbul Caddesi Piri Reis Parkı'nda meydana gelen olayda, sevgilisi Özgür Duran tarafından şiddet gören Ayşe Dırla'yı kurtarmak istemiş, fakat bu sırada çıkan arbede sonucu Duran'ı bıçakla öldürmüştü.

Olayın ardından tutuklanan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Şeker'in yargılandığı dava bugün devam etti. Davada Şeker'in tutukluluğuna karar verilirken, daha önce 12,5 yıla indirilen cezası da 10 yıl 10 aya düşürüldü.


AVUKATLARI İTİRAZ ETTİ

Mahkemenin kararı sonrası Kadir Şeker'in avukatları tarafından karara yönelik itiraz başvurusu yapıldı. Mahkeme heyeti Şeker'in avukatlarının itiraz kararını değerlendirmeye aldı ve Şeker'in tahliye edilmesine karar verildi.

"ARKAMDAN SALDIRDI, BOĞAZIMI SIKTI"

Kadir Şeker, geçtiğimiz günlerde görülen mahkemede şu ifadeleri kullanmıştı:

"Üzüldüğüm için gittim. Arkamdan saldırdı. Boğazımı sıktı. Ciğerlerimin acısını hissettim. Nefesim kesildi. Bıçağın sesinden korkar diye, bıçağımı çıkardım. Maktulün yaralandığını fark etmedim. Sadece sağ elimde acı hissettim. Kadının ağlamasını duymadım. Aleyhime ifadeler vermiş. Bir şey söylemek istemiyorum. Sadece yardım etmek istedim. Hayatını kaybettiğim için üzgünüm"

İtiraz kabul edildi: Kadir Şeker hakkında tahliye kararı verildi! ile ilgili etiketler kadir şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.